Ce e GreenExperts PRO?

Linia de produs Green Experts PRO adreseaza societatile care sunt sau tintesc sa devina operatori profesionisti de retele de incarcare pentru vehicule electrice si se remarca prin fiabilitate, functionalitate deosebite si un inalt nivel tehnic atat la nivel hardware cat si software. Gama PRO contine plaja completa de statii de incarcare destinate atat incarcarii relaxate, in spatii semi-publice (birou, supermarket, etc), cand timpul permite (11kW, 22kW AC) cat si incarcarii rapide cand timpul e pretios (24kW, 50kW DC) si ultra-rapide, in tranzit, pe drumuri inter-urbane si autostrazi (380kW DC). Paleta completa de statii de incarcare e completata de platforma de management cu module OPERATOR pentru administrare si comercializare cat si module USER interfata cu clientii web-based si aplicatii mobile. Suita hardware si software e completata de serviciile de asistenta tehnica si intretinere non-stop, cu tehnicieni certificati. Pachet complet, solutii profesionale, la cheie, asistenta tehnica si administrativa pe toata perioada de exploatare.

Cum funcționează?

Solutiile pentru mobilitate electrica adresate profesionistilor, operatorilor si prestatorilor de servicii functioneaza integrat hardware si software prin intermediul platformei de management Green Experts, o solutie completa de “backend” cu complexe si in acelasi timp usor de administrat module de management OPERATOR (consum, statistici utilizare, venituri) si de utilizare USER (aplicatie online si mobil, cautare si rezervare statie incarcare, plata direct din aplicatie (functioneaza si fara cont utilizator), istoric activitate incarcare.

Platforma management

Status

Aplicatii management

Istoric activitate încărcare

Ce stație pot să aleg?

Advanced

Ideale pentru încărcarea în zonele publice și zonele semi-publice.

Highline

Conceptul pentru cele mai înalte cerințe privind infrastructura publică de încărcare

Cito

Conexiune opțională la sistemele POS, gestionare inteligentă a sarcinii etc.

Conectarea la rețeaua Green Experts

Platforma de management Green Experts functioneaza cu orice tip de statie. Daca aveti statii ce stau mult timp nefolosite sau sunt folosite insa nu dispuneti de o platforma de management completa pentru a avea control asupra lor sau transforma intr-o sursa de venit, vorbiti cu Green Experts. Veti beneficia de un adevarat instrument de gestiune a activitatii, cu instrumente de administrare pentru operator si interfata de utilizare completa pentru soferi, totul controlat din CLOUD, inclusiv administrarea incarcarii retelei (load management). 

Contactati-ne pentru o prezentare si oferta.

 

Add to cart