Ce e GreenExperts OFFICE?

Linia de produs OFFICE e una dintre cele mai avansate tehnologic de pe piata pentru incarcare semi-publica (complex rezidential, cladire birouri, supermarket, centru comercial, parcare publica). Alegeti dintr-o gama variata de statii de incarcare in functie de serviciul si experienta de incarcare pe care vreti sa le oferiti soferilor de masini electrice. Statiile pot fi controlate prin intermediul aplicatiilor de mobil, cont online si/sau cu autentificare faciala (Face ID) si gest (Gesture Activation), cu raportarea intregii activitati, volum electricitate incarcata, sesiuni de incarcare, controlul accesului la statii si tarifare.

Cum funcționează?

Statiile de incarcare OFFICE permit conexiunea la platforma de gestiune myWallbox prin intermediul telefonului mobil, via Bluetooth, WiFi sau LAN/Ethernet. Dupa instalare tot ce ai nevoie e de aplicatie pe telefon si/sau de legatura la internet in cazul statiei cu ecran tactil. Utilizarea aplicatiei Wallbox e gratuita atat pe telefon cat si prin intermediul statiei cu ecran tactil (Commander). Suplimentar, aveti acces la functionalitati precum autentificare prin cartela de proximitate (RFID), cod PIN si/sau Face.

RFID

Recunoaștere facială*

LAN/Ethernet

Cod PIN

Bluetooth

Compatibilitate mare

Ce stație pot să aleg?

Aici puteti vizualiza statiile de incarcare din linia HOME si alege pe cea care vi se potriveste cel mai bine:

Wallbox APP

Descărcați aplicația pentru gestiunea
și controlul stațiilor din linia OFFICE
pentru Android sau iPhone, iPad

Cabluri încărcare

Aveți nevoie de cablu suplimentar pentru încărcarea mașinii dumneavoastră? Nici o problemă, puteti allege unul (sau mai multe) impreuna cu o husă și/sau accesorii de curățare direct din magazinul nostru online

Conectarea la rețeaua Green Experts

Statiile de incarcare montate la cladirea dumneavoastra de birouri stau neutilizate mare parte din timp? Puneti-le la treaba in scopul generarii de venituri din accesul la serviciul de incarcare prin conectarea lor la platforma software Green Experts.

Asigurăm

  • Vizibilitatea pe harta statiilor de incarcare la nivel European cu navigarea catre ele;
  • Vizualizarea starii statiilor (disponibila, ocupata) si optiunea rezervarii statiei si tarifului aplicat;
  • Accesul la statie (deblocare, blocare) via aplicatia Green Experts si plata direct in aplicatie, fara a fi necesar un cont pre-inregistrat;
  • Managementul activitatii statiei/statiilor din contul online Green Experts;
  • Echilibrarea dinamica a incarcarii (dynamic load management) direct din cloud (la nivel software, nu hardware);
  • Prezenta in reteaua europeana a statiilor de incarcare pentru vehicule electrice.
Add to cart