Ce e GreenExperts HOME?

Green Experts HOME e una dintre cele mai inteligente, compacte, usor de utilizat si economice solutii de incarcare vehicule electrice de pe piata, pentru incarcare privata (acasa, birou, complex rezidential). Cu solutia HOME puteti vedea toata electricitatea folosita pentru incarcarea vehiculului electric, evenimentele de incarcare si controla statia cu telefonul mobil. Aveti control complet si puteti vedea cat va costa electricitatea folosita sa incarcati masina.

Cum funcționează?

Statiile de incarcare HOME permit conexiunea la platforma de gestiune myWallbox prin intermediul telefonului mobil, via Bluetooth, WiFi sau LAN/Ethernet. Dupa instalare tot ce ai nevoie e de aplicatie pe telefon si/sau de legatura la internet in cazul statiei cu ecran tactil. Utilizarea aplicatiei Wallbox e gratuita atat pe telefon cat si prin intermediul statiei cu ecran tactil (Commander). NOU! Autentificare si deblocare statie de incarcare HOME cu Google Assistant.

* La modelul Wallbox Copper

Incărcare inteligentă

Recunoaștere facială*

Bluetooth

Funcționare prin gesturi*

LAN / Ethernet

WiFi

Ce stație pot să aleg?

Aici puteti vizualiza statiile de incarcare din linia HOME si alege pe cea care vi se potriveste cel mai bine:

Wallbox APP

Descărcați aplicația pentru gestiunea
și controlul stațiilor din linia HOME
pentru Android sau iPhone, iPad

Cabluri încărcare

Aveți nevoie de cablu suplimentar pentru încărcarea mașinii dumneavoastră? Nici o problemă, puteti allege unul (sau mai multe) impreuna cu o husă și/sau accesorii de curățare direct din magazinul nostru online

NRGkick - pentru o varietate de mașini electrice

Add to cart