Oferta Green Experts

E clar, mașinile electrice sunt aici. Noi te ajutăm să ții pasul cu ele

În 2019, va apărea pe piață prima mașină electrică scoasă la imprimantă 3D, fabricată din 50 de piese în doar trei zile. General Motors a lansat în China un autoturism electric de doar 5300 de dolari. Audi și-a propus să scoată un vehicul cu propulsie electrică la fiecare 12 luni. Porsche testează mașini virtuale la Nurburgring. Tesla Model SP100D a bătut recordul de autonomie și a rezistat 1078 km pe o singură încărcare. Noul hypercar Rimac C_Two are 1914 CP și poate atinge 415 km/h (deși la prețul extrem de piperat nu mulți se vor bucura de aceste performanțe). Cu limitări multiple, a apărut și prima mașină electrică românească, iar grupul Renault ia în calcul o eventuală Dacia electrică. Cluj-Napoca este primul oraș din România care dotează Poliţia locală cu maşini electrice. În București, posesorii de auto electrice pot staționa gratuit în parcările publice.

Green Experts: Transportul electric din țara noastră este la început, dar are potențial de dezvoltare

Conform specialiștilor noștri, la nivelul anului 2017 existau în România aproximativ 1000 de autoturisme electrice înmatriculate, dar ritmul de creștere este exponențial și foarte curând vor deveni o prezență uzuală pe străzi. În acest moment, există aproximativ 500 de stații de încărcare montate, dintre care jumătate sunt în spații publice, cealaltă în spații semi-publice și private (rezidențial).

Ne propunem să revoluționăm transportul electric din România. Ce îți oferim?

Avem peste zece ani experiență în servicii, soluții, tehnologii și produse pentru administrarea parcărilor. Cum reîncărcarea vehiculelor electrice se realizează cât sunt parcate, orientarea noastră către produsele și serviciile destinate transportului electric a venit în mod firesc. Am conceput Green Experts ca pe un „one-stop-shop” pentru tot ceea înseamnă acest domeniu.

Lucrăm deja cu furnizori consacrați, deseori numărul 1 la nivel global, întrucât calitatea reprezintă una dintre valorile companiei noastre și cel mai bun instrument de management al costurilor pe termen lung.

Mai mult decât simple stații de încărcare pentru vehicule electrice

Din magazinul nostru online poți cumpăra stații de încărcare-reîncărcare WALLBOX și accesorii fabricate de unul dintre principalii producător din Europa și adresate oricărui tip de vehicul electric sau plug-in hybrid cu conector Tip 1 (Citroen, Chevrolet, Ford, Kia, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot sau Toyota) sau Tip 2 (BMW, BYD, Mercedes-Benz, Renault, Smart, Tesla, Volkswagen și Volvo).

Stațiile de încărcare și accesoriile distribuite de noi răspund oricăror nevoi, atât tehnice, cât și de fiabilitate și calitate. Sunt sisteme revoluționare de încărcare inteligentă, echipate cu cea mai recentă tehnologie și cu un design compact și sofisticat pentru a oferi cele mai bune performanțe persoanelor fizice și companiilor.

Stațiile de încărcare pot fi montate acasă, în clădirile de birouri sau în spațiile publice

Cu soluția HOME poți controla stația de acasă cu telefonul mobil. Linia de produs OFFICE e destinată utilizării semi-publice (complex rezidențial, clădire de birouri, centru comercial, parcare publică). Green Experts PRO ți se adresează dacă dorești să devii operator profesionist de rețele de încărcare pentru vehicule electrice, iar gama de produse Green Experts CITY satisface nevoia de încărcare a vehiculelor electrice din serviciul public.

Backend Green Experts – un serviciu dedicat posesorilor de rețele de stații de încărcare

Pe lângă stațiile de încărcare și accesoriile propriu-zise, dacă ești antreprenor în domeniu, îți oferim Backend Green Experts, platforma software de management a rețelei de stații. Aceasta permite administrarea exhaustivă direct din cloud, cu accesarea în timp real a informațiilor de activitate a fiecărei stații, și promovarea rețelei în mediul online.

Soluții pentru transportul în comun

Pe lângă soluții complete de mobilitate electrică, Green Experts completează pachetul de ofertă cu vehicule semi-autonome și autonome (nivel autonomie 0-4) adresate transportului în comun în cadrul unor proiecte specifice ce implică rute fixe de transport.

Nu în ultimul rând, te ținem la curent cu cele mai tari știri din domeniul mobilității electrice. Te invităm să ne urmărești pe blog și să te abonezi la conturile noastre de social media: Facebook, Linekdin, Youtube. Ne dorim ca acesta să fie începutul unei lungi prietenii!

Add to cart