Ce e Backend GreenExperts?

Daca sunteti posesor de retea de statii incarcare vehicule electrice Backend Green Experts e o platforma software de management completa, care permite administrarea exhaustiva a intregii retele de statii de incarcare, direct din cloud, cu accesarea in timp real a informatiilor de activitate (consum, status, nivel solicitare, incasari) a fiecarei statii, promovarea ei in mediul online pentru maxim de vizibilitate catre soferii de vehicule electrice si administrarea dinamica direct din cloud a incarcarii retelei (dynamic load management).

Cum funcționează?

Platforma de management Green Experts functioneaza cu orice tip de statie. Daca aveti statii ce stau mult timp nefolosite sau sunt folosite insa nu dispuneti de o platforma de management completa pentru a avea control asupra lor sau transforma intr-o sursa de venit, vorbiti cu Green Experts. Veti beneficia de un adevarat instrument de gestiune a activitatii, cu instrumente de administrare pentru operator si interfata de utilizare completa pentru soferi, totul controlat din CLOUD, inclusiv administrarea incarcarii retelei (load management).

Solutiile pentru mobilitate electrica adresate profesionistilor, operatorilor si prestatorilor de servicii functioneaza integrat hardware si software prin intermediul platformei de management Green Experts, o solutie completa de “backend” cu complexe si in acelasi timp usor de administrat module de management  OPERATOR (consum, statistici utilizare, venituri) si de utilizare USER (aplicatie online si mobil, cautare si rezervare statie incarcare, plata direct din aplicatie (functioneaza si fara cont utilizator), istoric activitate incarcare.

Contactati-ne pentru o prezentare si oferta.

Vehicule autonome

Urmatorul pas in evolutia mobilitatii umane, in paralel cu progresul catre mobilitatea electrica, il reprezinta vehiculele autonome. La inceput asistate de o persoana, dar in timp, tot mai avansate si independente. 

Pe lângă soluții complete de mobilitate electrică, Green Experts completează pachetul de ofertă cu vehicule semi-autonome și autonome (nivel autonomie 0-4) adresate transportului în comun în cadrul unor proiecte specifice ce implică rute fixe de transport.

Contactați-ne pentru o prezentare completă și definirea unui concept.

greenbus
Add to cart