Credem în România VERDE!

În tehnologia inovatoare care ne face viața mai bună, mai simplă, mai ușoară, mai plină de ce contează. Aducem în România revoluția mobilității electrice și posibilității de a încărca mașina facil oriunde. Acasă, la locul de muncă, supermarket, benzinarie sau chiar pe autostradă, într-o rețea conectată și accesibilă fără limitări,  tuturor posesorilor de vehicule electrice. Împreună cu partenerii noștri, credem într-o Românie electrificată.

wallbox pulsar

GreenExperts HOME

INTELIGENTE / COMPACTE

ACASA

Una dintre cele mai inteligente, compacte, ușor de utilizat și economice soluții de încărcare vehicule electrice de pe piață
DESCOPERA

GreenExperts OFFICE

EXPERIENTE INOVATOARE

BIROU

Una dintre cele mai avansate tehnologic de pe piata pentru incarcare semi-publica (complex rezidential, cladire birouri, supermarket, centru comercial, parcare publica).
DESCOPERA

GreenExperts PRO

FIABILITATE / FUNCTIONALITATE

PROFESIONISTI

Linia de produs Green Experts PRO adreseaza societatile care sunt sau tintesc sa devina operatori profesionisti de retele de incarcare
DESCOPERA

wallbox coPper

Interacțiune intuitivă

Copper a fost creat pentru a oferi o experiență inovatoare de încărcare prin interacțiune intuitivă, un sistem revoluționar de încărcare care integrează recunoașterea facială și detectarea mișcării, acestea regăsindu-se pentru prima oară într-un într-un dispozitiv de încărcare. În plus față de aceste inovații, Copper are o combinație de tehnologie, design, dimensiune și funcționalitate fără egal pentru a garanta o performanță extraordinară de încărcare.  

Plug&Drive

Am creat soluții inteligente de încărcare cu cea mai recentă tehnologie și un design exclusivist. Scopul nostru este să vă optimizați timpul de încărcare pentru vehiculul dvs. și să gestionați totul pe telefonul dvs. mobil sau pe platforma noastră online.

vezi video

testimonialE

Ce spun clienții noștri

marius diaconescu

Cluj Napoca, RO

Doar cuvinte de laudă

Ar fi multe de spus despre colaborarea noastră, dar pe scurt ar suna cam așa: răspundeţi cererilor rapid şi documentat, sunteţi preocupaţi tot timpul să oferiţi soluţii profesionale la problemele clienţilor.

VASILE SZABO

Pitești, RO

Servicii complete. Profesionale

Este o companie profesionistă, dinamică; au servicii complete și sunt foarte orientați pe piața din Romania și nu numai.  Seriozitatea și profesionalismul fiind atuurile lor pe o piață în creștere.

Add to cart